WAQAF TUNAI ASEAN MALL

ASEAN MALL

ASEAN Mall@ Pattani, Thailand merupakan Pusat Wakaf Pertama yang telah dibangunkan di Wilayah ASEAN. Selain sebagai Pusat Beli-belah yang memberi perkhidmatan kepada masyarakat dari segi membekalkan makanan Halal dan keperluan penggunaan harian, ASEAN Mall juga berfungsi sebagai Gerbang (Gateway) untuk Produk Halal antara wilayah Utara dan Selatan ASEAN. Sumbangan/derma/wakaf yang anda lakukan hari ini, akan memberi manfaat kepada ramai orang terutamanya bagi umat Islam di selatan Thailand. Projek ini disokong oleh banyak negara terutamanya oleh kerajaan Thailand sendiri, Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei dan banyak lagi.

Produk Muslim

Mall ini akan menyediakan 100% produk Mesra Muslim untuk manfaat para penduduk di sana.

Usahawan

Mall ini akan membantu ratusan Usahawan Muslim untuk mengembangkan Produk-Produk HALAL mereka ke persada ASEAN khususnya produk-produk dari Malaysia, Indonesia, Singapore, Thailand dan lain-lain.

Peluang Pekerjaan

Mall ini akan membantu ratusan ummat islam untuk mendapatkan peluang pekerjaan.

Pahala Wakaf

Mall ini adalah MALL WAKAF di mana selagi mana ada orang yang mendapat manfaat dari projek ini, maka selagi itulah kita akan mendapat pahala dari Allah s.w.t. insya-Allah

Jom menyumbang

Jom menyumbang sebagai Wakaf Tunai dalam Projek Wakaf ASEAN Mall@Pattani, Thailand. Wang ini akan digunakan oleh ‘Yayasan Uniti’ dalam ‘ASEAN Mall@Pattani, Projek Wakaf Thailand. Keuntungan daripada projek ini akan diserahkan kepada badan atau yayasan Wakaf bagi tujuan membantu pendidikan anak-anak yang memerlukan. Sila ambil perhatian bahawa sumbangan yang telah dibuat tidak boleh dikembalikan. Terima kasih.

Jom menyumbang sebagai Wakaf Tunai dalam Projek Wakaf ASEAN Mall@Pattani, Thailand

Scroll to Top